Okoun nilský se salátkem z manga

Na 2 porce potřebujeme: 2 filety z okouna nilského, sůl, pepř, šťáva z ½ citronu, mango, ½ ananasu, ½ červené papriky, šťáva z citronu na dochucení

Rybu si očistíme, osolíme, opepříme a zalijeme šťávou z ½ citronu. Necháme marinovat 30 minut.

V misce si smícháme na kostičky nakrájenou červenou papriku, mango a ananas. Salsa by měla být do kysela, tak se bude k rybě více hodit, proto dochutíme šťávou z citronu pokud je třeba. Já měla kyselejší ananas, tak jsem to s citronem nepřeháněla, ale pokud máte sladké ovoce, využijte kyselost citronu.

Rozehřejte si gril, já použila kontaktní. Dejte rybu na rošt a opékejte 5 minut.

Servírujte se salsou.